Eilen tuli paketillinen tuotteita kauppaani, mutta päätin, että päivitän tuotteet vasta ensi viikon lopulla, koska siihen mennessä on saapunut varmasti uusiakin tuotteita. Tulee sitten kerralla isompi satsi! Olen ensi viikon matkalla ma-pe, ja pistin kauppaan vähän tarjouksiakin tuolle ajalle ;)

Satcystä sen verran, että saan oman lähetykseni laitettua ihan ajallaan postiin, mutta vastaanotetun lähetyksen raportoin tänne siis vasta ensi viikon lopulla, kunhan palaan reissusta!

Tässä tulee nyt kaikki sitten samaan postaukseen, eli tässä on pari saamaani ATCtä:

   1201678.jpg  1201677.jpg

Vasemmalla Heliltä tullut, kortti, jota olen jo pitkään ihastellut ja vihdoin ehdotin vaihtoa ja oikella Miirulta tullut: Kivasti erilainen kortti! Ihailen aina kortteja, jotka on piirretty - itse kun en osaa sitä yhtään!

Sitten postaan vielä tekemäni ATC:tkin samaan:

                      1201691.jpg

                     By bicycle

 

                      1201689.jpg

                     Luggage ja Credentials  (tosi kekseliäitä nimiä...)

 

                     1201687.jpg Introducing

 

                      1201688.jpg

                      Check, please      ja          What to wear

Näistä vapaana on tuo Luggage, Introducing ja What to wear. Tekstit olivat eräs löytöni, jotka todella inspiroivat askartelemaan! Itselleni on ainakin vaikeaa keksiä itse mitään tekstejä näihin. Tosin eihän kortit aina tekstiä edes kaipaa -mutta välillä on ne ovat kivaa vaihtelua! Näitä tekstejä on tulossa myöskin luultavasti kauppaan myyntiin... ajattelin sellaista 650 lauseen pakettia, joista teen itse kollaasiarkkeja tukevalle paperille... Onkohan tällaiselle kiinnostusta?

Ja tässä on muuten kaupan nappi - jos joku haluaa laittaa blogiinsa, niin kaikin mokomin! :)

Kuvan voi kopioida ja liittää ja linkittää sen itse:

losnappi2.jpg 

www.paperikeiju.com tai vaihtoehtoisesti tässä koodi:

<P><A href="http://www.paperikeiju.com/"><IMG src="http://kotisivukone.fi/files/paperikeiju.palvelee.fi/losnappi2.jpg" border=0></A>&nbsp;</P>

 

Huh, tulipas asiaa yhteen postaukseen... Mutta en varmaan ehdi koneen ääreen ennen ensi viikon perjantaita, niin tässä on nyt sitten koko viikoksi! Ps. tuon sitten reissusta kauppaan tuliaisia! ;)