Niinkun otsikostakin voi huomata, niin nyt on paljon asiaa! :) Tultiin pääsiäisen vietosta ja ATC päivässä haaste on toiminut ajastuksien varassa nyt muutaman päivän ajan ja Paperikeijukin on ollut lomalla. Nyt on sitten paljon hommia kaupan ja blogin kanssa...

Ensinnäkin päivittelin tuossa pari tuntia kauppaan uusia tuotteita, kaikenlaista pikkusälää ja yksittäisiä tarra-arkkeja, papereita jne. mitä en ole aiemmin ehtinyt päivittää, löytyvät listattuna kaupan etusivulta. Ja nyt sain kauppaan laitettua myöskin ne odotetut metallikoristeet, joita charmeiksikin kutsutaan.

       1408039.jpg        1408044.jpg

 

Sitten siihen ATC päivässä -haasteeseen:

atcpivsshaste.jpg

Kiitos kovasti kaikille osallistujille ja tämän päivän haasteeseen voi vielä tämän päivän ajan osallistuakin. Lupasin jotain pientä osallistujien kesken arpoa, ja arvoin nyt pienen ATC askartelupaketin:

   1408169.jpg

Tässä on 5 ATC pohjaa, 14 ATC taustapaperia ja 14 leikekuvaa.

Ja arvonta tapahtui niin, että minulla oli noppa jossa oli luvut 0-9

                                        1408172.jpg

Ensin heitin numeron, jonka perusteella valitsin haasteen numeron - 0 toimi kymppinä. Heitin numeron 8, eli arvoin voittajan sunnuntain lintu-postauksen haasteesta. Tämä oli minusta reilu tapa senkin takia, että niille ketkä osallistuivat ahkerimmin - eli olivat useammassa postauksessa mukana, oli näin ollen myös paremmat mahdollisuudet voittaa.

Sitten heitin noppaa kaksi kertaa ja laskin tuloksen yhteen ja sain numeron, joka oli arvonnan voittaja. No lätinät sikseen, voittajaksi tuli siis noppien osoittama numero 8+9, eli 17. osallistuja, joka oli Mimiko! -Laitan jutut tulemaan pian - minulta löytyy osoitteesi!

 

Lupasin laittaa myös liikkeelle toisen kierroksen ATC päivässä haastetta, ja tässä tulee:

atcpivsshaste.jpg

Haaste alkaa tämän viikon perjantaina, eli 28.3 ja kestää taaskin 10 päivää. Viimeinen haaste tulee siis seuraavan viikon sunnuntaina.

Tällä kertaa haaste on hiukan helpompi kuin viime kerralla, eli en postaa uutta aihetta joka aamu, vaan kerron aiheen jo nyt. Näin kortteja ei ole pakko tehdä saman päivän aikana, vaan niitä voi tehdä "varastoon" jos vaikka viikonloppuna on enemmän aikaa askarrella.

Tarkoitus kuitenkin on, että postaan yhden kortin päivässä ja sen kommenttilaatikkoon voi postata oman korttinsa - kuten edellisellä kerrallakin. Vaikka tekisitkin kortit kerralla, niin julkaistaan ne silti ATC päivässä!

Haaste on tällä kertaa seuraavanlainen:

Tee kymmenen ATCtä käyttäen kaikissa jotain samaa elementtiä:

Kaikissa korteissa voi siis olla joko 1.sama taustapaperi, 2. sama kuva, 3.sama taustaleimasin tai 4. sama teemakin käy (esim. 10 korttia rakkaus-teemalla), 5. tai voit vaikka tuunata 10 pelikorttia. Tarkoitus on, että ATCt selvästi huomaa sarjaksi keskenään. Itse sain idean tähän, kun leimailin uudella ATC taustaleimasimellani:

            1386212.jpg

Kaikki on leimattu samalla leimasimella ja mustalla leimasinvärillä, ja sitten väritin pohjat eri väreillä. Nämä kortit aion siis tuunata tätä haastetta varten.

Nyt haasteeseen ei voi siis lähteä mukaan vaan yhdeksi päiväksi, vaan täytyy tehdä vähintään kolme ATCtä.

Juu, eli toivottavasti moni innostuu mukaan! Ja kun olet keksinyt millä tavalla teet kymmenen (tai vähemmän) korttia, niin ideasta voi jättää linkin tähän postaukseen! Jos ei ehdi ideoida vielä, niin idean voi jättää ensimmäisen osallistumisenkin yhteydessä.

Osallistuminen toimii siis niin, että jätät linkin ATCstäsi jokaisen postauksen kommenttilaatikkoon. Voit osallistua haluaminasi päivinä, mutta vähintään kolmena eri päivänä täytyy osallistua (voi siis osallistua esim. sunnuntaina, keskiviikkona ja lauantaina), mutta toivottavasti moni innostuu tekemään kaikki kymmenen korttia!

Uusi ATC ilmestyy taas blogiini joka aamu klo 6, ensi perjantaista alkaen. Kaikki mukaan!

Ja sitten vielä, ennen kun unohdan:

Tämän viikon sunnuntaina on Turussa ATC tapaaminen! Paikkana toimii Hämeenkadun Naantalin Aurinkoinen, jossa tavataan klo 13. Tapaamisessa on tarkoitus vaihdella ATCitä, ideoita, materiaaleja sekä ehkä askarrellakin vähän. Mukaan voi tulla aiemmin ATCitä tehneet, mutta aivan uudetkin innostuneet! Jokaisen on tarkoitus tuoda mukanaan neljä ATCtä, aiheella vintage, jotka on tarkoitus vaihtaa tapaamisessa. Paikalle voi saapua ihan ilmoittumattakin! Lisää tapaamisesta löytyy Anskun blogista.