Lopulta sain verkkokauppani auki, joten tervetuloa ostoksille! Osoite on www.paperikeiju.com ja sisään pääset myös klikkaamalla oikealla näkyvää nappia.

Kertokaa ihmeessä jos löytyy kirjoitusvirheitä tai muita epäselvyyksiä ja kaikenlaista muutakin palautetta otan mielelläni vastaan - tänne kommentteihin tai sähköpostitse. Nyt on myös oikea aika tehdä toivomuksia jos haluat kauppaani jotain myyntiin! Valikoimani ovat vielä melko pienet, mutta kasvavat koko ajan ja pyrin ottamaan huomioon kaikki toiveet uusia tilauksia tehdessäni.

Tilauksia voi tehdä koko joulunajan, mutta päätin, että postitan kaikki tuona aikana tehdyt tilaukset, (joiden maksu on rekisteröitynyt tilille tämän vuoden puolella) 2.1.2008. Tämä siksi, että posti kulkee välipäivinä vain kahden päivän ajan, joten kaikki tilaukset eivät välttämättä kuitenkaan ehtisi perille tuona aikana.

Iloista ja askartelurikasta joulunaikaa! :) Hiljennyn varmaan blogini päivittelyssä nyt kun sain tuon tärkeimmän homman hoidettua ja siirryn joulupuuhiin!