Nyt vasta kotiuduin reissusta ja mitä ihanuuksia minua odottikaan!!

  1139893.jpg

Tuhannet kiitokset Satcyni!! Ovatko nuo vasemmalla näkyvät raaputuskuvia? Taisin kirjoittaa, että niitä haluaisin kokeilla -jippii, nyt sain niitä! :)

Ja ehei, tässä ei ole vielä kaikki... :)

Vielä nämäkin paljastuivat paketista:

        1139889.jpg

Neljä arkkia aivan ihania matkustusaiheisia kuvia (sopii hyvin Pariisi skräppäilyjeni seuraksi!). En tiedä oliko Satcyni huomannut, että pistäydyin syksyllä Italiassa, mutta tosiaan nuo ylemmässä kuvassa olevat kuplatekstitarrat on Italia-aiheisia, samoin kun osa näistä kuvista - aivan mahtavaa, koska nimenomaan meinasin tehdä seuraavaksi Italia-aiheisen skräppialbumin! Ihanaa, Satcyni, että olet perehtynyt niin tarkasti juttuihin ja kyllä taas kaikki materiaalit pääsee varmaan käyttöön! Paitsi ehkä nämä allaolevat tarrat - koska ne on niin ihania, että en raaski niitä käyttää!! :D

      1139897.jpg

Vielä kiitos! :)

Ja minua odotti kotona toinenkin paketti, nimittäin askartelutarvikkeita kauppaani! - nyt tuli se mitä ajattelinkin, että vielä odotan ja sen jälkeen saan kaupan auki! Muutama järjestely vielä.. tosin siinä voi mennä pari päivää kun on joulukiireitäkin, mutta aivan varmasti kauppa aukeaa perjantaihin mennessä!