Aikaisemmin jo kerroin, että innostuin Liisa Ihmemaassa aiheesta ATC:issä. No nyt pistän samalla aiheella decon liikenteeseen:

                     1249358.jpg

Sivut ovat tietenkin pelikortteja :) Koko on ATC (ATC kokoisia pelikortteja löytyy myös kaupastani) ja jokainen koristelisi aukeaman, eli kaksi sivua, josta toinen on pelikortin taustapuoli ja toinen numeropuoli. Taustapuolen voisi päällystää jollain taustapaperilla, mutta olisi kiva, jos numeropuolesta jäisi edes vähän näkymään. Aukeamansa saa valita itse, mutta kortit voisi sitten signeerata, niin tietää kuka on tehnyt minkäkin. Toivoisin myös, että mikäli mahdollista, niin ei Disneyä. Ja Liisaa ei siis tarvitse näkyä joka sivulla - voit tehdä myös muilla Liisa Ihmemaa hahmoilla - tai käyttää Liisaa pelkästään inspiraationa! :)

Kortit kannattaa irrottaa saranarenkaasta koristellessa ja ei haittaa jos menee sekaisin -kunhan kannet (etukannessa on kuvassa näkyvä kuva ja takakannessa ohjeet) pysyy kohdallaan ja mielellään saman tekijän kortit vierekkäin aukeamana.

Viikko olisi aikaa tehdä. Ilmoita sähköpostiini, kun saat decon, niin saat seuraavan osoitteen. Vaikka sinulla olisi jo osoite, niin kerro silti kun deco tulee, niin tiedän missä se milloinkin liikkuu! Mukaan mahtuu 11 osallistujaa ja ilmoittautua voi kommentoimalla tähän, sekä lähettämällä osoitteen sähköpostiini. (Mikäli luulet, että minulla on jo osoitteesi, ei tarvitse laittaa sitä erikseen sähköpostilla -kyselen perään jos en sitten löydäkään osoitettasi.)

1.Täti Punainen

2.Mari

3.Ansku

4.Elle

5.Vikke

6.Miiru

7.Piia

8.Karakali

9.

10.

11.