Nyt on kaikki tähän mennessä tulleet tuotteet saatu kaupan hyllylle! Sieltä löytyy muun muassa vintage raaputuskuvia, A.T.C Collectionin leikekuvalehtiöitä (joista teen heti huomenna uuden tilauksen - alkavat olla taas loppumaan päin) ja erilaisia papereita, joissa on leikekuvia. Löysin myös erilaisia ATC kokoisia pelikortteja, joita voi käyttää siis sekä ATC pohjina tai tehdä niistä altered playing card:eja. Jatkossa uusia tuotteita tulee tasaisin väliajoin, näin alkuun lähes joka viikko.

Sitten muistutan vielä tässäkin, että jos tilaat 12"x12" kokoisia papereita ja haluat ne taitettuina/leikattuina, jolloin postikulut ovat sen 3 euroa 5 sijasta, niin muista kertoa siitä tilauksen lisätieto-kohdassa!

Ja ettei jäisi kuvattomaksi postaukseksi, niin tässä saatuja kortteja:

             1224639.jpg

Linssilude on Vikeltä ja kolme muuta Piialta. Kiitos kovasti molemmille! Aivan ihania kortteja! Aika tuttu on tuo Piian ylimmässä kortissa oleva merimies... :) en tiedä onko minulta peräisin, mutta samanlaisia raaputuskuvia löytyy siis Paperikeijusta.

Tästä edespäin en enää ehdi postata kaikkia saatuja korttejani, kaupan päivittely vie sen verran paljon aikaa. Toivottavasti kukaan ei tästä loukkaannu - kortithan on kuitenkin varmasti kertaalleen esitelty omissa blogeissaan.