1244664.jpg

                             Darling

                            1249415.jpg

                           Time Flies

Tässä Time Flies kortissa on käytetty sellaista taustaleimasinta, joita on tulossa kauppaankin myyntiin. Junipa tästä jo yhdessä kommentissa kyselikin, niin vastaan tässä nyt kaikille: Löysin yhden erittäin kivan pienen valistajan, joka tekee juuri ATCitä ajatellen leimasimia. Tilasin itselleni sieltä jo yhden kokeilukappaleen (kuvassa) ja hyvin toimii. Leimausjälki on vähän huono, mutta se ei toki johdu leimasimesta vaan leimaajasta... Leimasimessa on siis tuo musta kuvio +kello. Väritin taustan lisäksi puukynällä vihreäksi.

Leimasimet ovat ATC kortin kokoisia (niitä on tulossa ehkä n.7 erilaista) unmounted leimasimia (muoviosa ilman puukantaa- ne voi sitten itse vaikka teipata johonkin palikkaan kiinni ennen leimailua. Itse käytin vanhaa c-kasettikoteloa) ja niillä voi leimailla pohjia noihin kortteihin -miksei muihinkin kortteihin. Ja lisäksi on tulossa ATC taustaleimasimia, siis kortin toiselle puolelle, ja pieniä muita leimasimia; ihmisiä jne.

Postaan kyllä blogiini tarkemmin sitten kun olen tehnyt tilauksen sieltä -luulen, että tilaan helmikuun aikana - ja varmaan tulevat helmi-maaliskuun vaihteessa kauppaan.