Vaikka vähän kipeänä kylläkin. Tänään oli tarkoitus mennä ATC tapaamiseen, jonne olisi tullut ainakin Alisa, ja muitakin, mutta tulin kipeäksi enkä päässyt :( Harmittaa kyllä -tosi mukava olisi ollut vaihdella kortteja livenäkin! Mutta toivottavasti tapaaminen uusitaan ja pääsen sitten mukaan!

Tähän hiljaiseloon on syynsä... torstaiksi piti palauttaa 30 sivun pätkä gradustani ja tietysti se jäi minulla melko viime tippaan, joten en ole ehtinyt muuta kuin kirjoittaa sitä. No sain sentään ajoissa valmiiksi - tiistaina on palautteenanto, vähän jännittää jo. Tiistaina on myös työhaastattelu - sekin jännittää... on kyllä ollut yhtä jännittämistä ja stressiä siis muutama viikko. Olin toisessakin työhaastattelussa ja sen paikan sain! Se tosin alkaa vasta lokakuussa, että vielä voisin jotain kesätöitä haluta... tietysti on minulla tuo kauppa ja gradua voin tehdä, ja 2,5 vuotiaskin on vielä kotihoidossa, että kyllä tässä tekemistä riittää vaikken saisikaan kesätöitä :)

No, mutta nyt lörpötyksistä näihin askarteluasioihin:

Sain Piialta ja Miirulta tällaisen tunnustuksen:

72710532_2073595.gif

Tämä palkinto on tehty tunnustukseksi atc-korteille, jotka ovat jääneet erityisesti mieleesi. Ehkä ne sisältävät taikuutta ja/tai kauneutta, mutta ainakin luovuutta ja "sen jonkin". Palkinnon saatuasi voit antaa sen halutessasi eteenpäin. Mainitse ja linkitä tällöin tunnustuksen saajien atc-kortit nimeämisen yhteydessä. Palkinto voi tulla kohdallesi useamman kerran.

Piialta palkinto tuli Ikä -kortistani ja Miirulta maatuskoistani. Jälkimmäisestä palkinto kuuluu kyllä paremminkin Sannikalle, joka tämän idean keksi! Minä vaan kopioin hänen ideaansa. Niinpä, ojennan tämän palkinnon Sannikalle juuri niistä maatuskoista!

Haluaisin ojentaa tämän palkinnon myös monelle muulle ihanista ATCistä, jotka ovat minua ilahduttaneet ja inspiroineet, ja saatan niitä vielä tähän listatakin, mutta juuri nyt en kyllä ehdi - täytyy hoitaa kaupan asioita, poikaani ja omaa oloanikin... ruokaakin pitäisi laittaa ja siivoaminenkin on jäänyt vähän rästiin koulukiireiden alla...

Satcyn lähetyksen sain myös - SUURKIITOS! Päivitän kuvat tänne vielä tänään!