Parin päivän sisällä on tullut kaksi Viken eteenpäin laittamaan decoa minulle, ja tällaiset olen saanut aikaiseksi:

Ensiksi tuli Tim Holtz deco, ja tarkoituksena oli tuunata lasinalunen molemmin puolin Tim Holtzin materiaalilla. Sai käyttää muutakin materiaalia, mutta päätin itselleni vaikeuttaa tehtävää (kun tuota Holtzin materiaalia on kaupan puolesta niin paljon) ja käyttää vain ja ainoastaan Tim Holtzin juttuja. Tällaiset tuli:

            1386218.jpg

            1386216.jpg

Molempien taustat on Railroad paperista, samoin kun juna, alemman kuvat on Mother Goose paperista (joka oli harmikseni loppunut jo valmistajaltakin - noittein kaikkien papereitten valmistus on siis jo lopetettu, mutta joitain sain vielä tilattua kauppaan!) Nuo tekstit on leikekuva-arkeista ja admit onet ja lapset olen printannut Tim Holtzin CDltä.

Sitten toinen deco oli altered postcard deco Muchan postikorteilla. Itse sain tuunattavaksi tällaisen kortin (ihan härskisti varastin kuvan Vikeltä, minkä huomaa tuosta ykkösestä kuvan päällä - sori!)

                                   1386721.jpg

Ja tällaisen siitä tein:

          1386214.jpg

Täti maalaa omakuvaansa :) . En voinut vastustaa kiusausta ja laitoin tuon hammastikkupaketin (ei saa oikein skannauksesta selvää) tuohon suupieleen, kun neitokainen selvästi kaivaa hampaitaan :D