Tänään oli kasa postia pöydällä odottamassa kun tulin kotiin. Sain ATCt Millamilta, Tjenmytiltä ja ATC renkaan kautta Peikkotytöltä. Sanon tässä yhteisesti KIITOS teille kaikille ihanista korteista!! (Ajanpuutteen vuoksi en enää esittele saatuja kortteja blogissani).

Lisäksi sain Kylpyamme decon kotiin! Kiitos kaikille siihen osallistujille, tykkään siitä ihan älyttömästi!! En nyt sitäkään ehdi skannailla, mutta jos jossain vaiheessa löytyy lisää aikaa niin esittelen sen täälläkin.

Sitten sain vielä kirjeen japanilaiselta kirjeenvaihtoystävältäni ja kolme decoa (mikä siinä onkin, että niihin osallistuu eri aikoihin mutta sitten kaikki pöllähtää tänne kerralla...). Niihin pitäisi tehdä sivut ja sunnuntaiseen ATC livevaihtoon pitää askarrella neljä ATCtä. Lisäksi pitää tuunailla niitä ATC päivässä -haasteen kortteja. No ei nämä askartelut ole mitään pitäisi juttuja, vaan ihanan rentouttavaa tekemistä kaiken muun kiireen keskellä! Ja muu kiire johtuu siitä, että pääsiäisloman jälkeen kaupalla odottaa vuori käsiteltäviä tilauksia ja kaiken lisäksi mieheni, joka on siis alkanut hoitaa Paperikeijun pakkaamisia on nyt kipeänä, niin apua ei heru siltä suunnalta. Ja apua ei heru lapsenhoitoon ja kotitöihinkään kipeältä. Gradua en nyt siis uskalla ajatellakaan... :) Mutta ei tässä mitään hätää ole, tykkään että on paljon tekemistä, ja saan kyllä tilatut tuotteet ajoissa postiin - ei kannata huolestua :) Tosin Sampon verkkopankki ei ole auennut tänään ollenkaan, niin se vähän hankaloittaa asioita, mutta jospa se toimisi jo huomenna.

Innostun taas pälättämään, vaikka tämän postauksen pääasia oli Satcy lähetyksen esitteleminen! Tässäpä siis:

                        1411487.jpg

KIITOS tuhannesti Satcyni! Ihania juttuja kaikki!! Ja paperit eivät olleet vain ATC kokoa, vaan 6" kokoisia! Niistä lempparini on nuo karttapaperit (olisivatkohan K&Companyn?) ja tuo mittanauha. Kuvista tuo laiva inspiroi minua heti (eikös sopisikin hyvin tuohon karttaan...?) ja kunhan löydän sitä aikaa, niin alan kyllä heti askartelemaan näistä!