atcpivsshaste.jpg

On vähän itseltä jäänyt ATCiden teko vähemmälle, niin olisikos nyt aika perustaa taas ATC päivässä -haaste seuraavaksi kymmeneksi päiväksi, niin saisi vähän motivaatiota askarteluun :)

Haaste alkaa tänä iltana ja jatkuu siis kymmenen päivää. Osallistua voi tekemällä ATCn antamallani aiheella, esittelemällä sen blogissaan, kotisivuillaan tai muualla netissä ja jättämällä linkin siitä jokaisen päivän kommenttilaatikkoon.

Jokainen haasteen aihe tulee tällä kerralla illalla - ei mihinkään tarkkaan kellon aikaan. Ja aikaa korttia on tehdä seuraavan päivän iltaan, eli seuraavaan haasteeseen asti.

Halutessaan voi ottaa itselleen tavoitteeksi myös lisähaasteen, eli kortti pitää tehdä 20 minuutissa! Tietenkin tekemiseen saa käyttää aikaa niin kauan kun haluaa, mutta ainakin itse aion ottaa tämän aikatavoitteen myös. Nimittäin jotenkin minulla on kynnys noussut ATCiden tekemiseen, kun ajattelen, että en jaksa ottaa kaikkia tarvikkeita esille ja ei ole aikaa. Mutta oikeastihan koko hommaan ei tarvitse mennä kun se 20 minuuttia! :)

Ja sitten vielä sellainen seikka, että tällä kertaa aihetta en keksi minä vaan mieheni! Näin siinä on minullekin haastetta ja en voi miettiä korttia valmiiksi itsekään :D Toiseksi myös hänen antamat aiheet voivat olla melko erilaisia kun itse keksimäni... no, sen näkee sitten. Tällä kertaa en siis aihetta antaessa julkaise omaa korttiani, koska aion sen tehdä itsekin vasta aiheen saamisen jälkeen. Ja aina en välttämättä edes osallistu - mutta aihe tulee siis joka ilta!

Kortin voi siis tehdä niin monena päivänä kuin vaan, ei ole pakko olla mukana täyttä kymmentä päivää.

Koko idean tähän sain eilen, kun halusin tehdä ATCitä, mutta jotenkin en keksinyt aihetta ja tavaroiden tonkiminenkin turhautti. Sanoin sitten miehelleni, että sanopa aihe, niin minä teen ATCn vartissa... no aiheeksi tuli "suudelma" ja tällainen siitä sitten tuli:

                             1531759.jpg

                              Kiss

Tausta on uudelta Sepia ATC kollaasiarkilta, suuteleva pari Amour kollaasiarkilta, teksti englanninkielisestä kirjasta, vintage sivupaketista ja muut elementit Satcyltäni.