Lisäsin Paperikeijun hyllylle vintage raaputuskuva-arkkeja:

           1556528.jpg

Edit. Kyseltiin, että miten näitä raaputuskuvia käytetään, joten postaan tähän pikaisesti vähän ohjeita. Pyytäkää ihmeessä jos haluatte tarkempia ohjeita mistä tahansa tuotteesta - neuvon mielelläni!

Eli homma toimii niin, että ihan ensin kannattaa leikata arkista irti se kuva, mitä aikoo käyttää. Arkissa on päällekäin kaksi paperia: toisessa on itse kuva, ja toinen on kuvan suojana, ettei kuva tartu mihinkään ennen kuin sen on tarkoitus tarttua. Eli sitten kun on valinnut ja leikannut kuvan, pitää siitä irroittaa tämä suojapaperi. Sitten kuva kohdennetaan siihen, mihin sen sitten haluaakin laittaa. Kannattaa valita kohta tarkasti, ennen kuin laittaa kuvan kiinni paperiin, koska se voi alkaa tarttua jo ennen raaputtamistakin. Sitten kun kuva on paperissa, sitä aletaan hangata raaputustikulla (joka tulee mukana paketissa), tietysti jäätelötikku, kolikko tms, käy myöskin. Kun kuvan on hangannut kauttaaltaan, voi varovasti koettaa reunasta joko se irtoaa paperista. Jos irtoaa, niin paperin voi ottaa irti, tai jos se vielä tarttuu, niin voi jatkaa raaputtamista. Tässä pari ATCtä, joissa olen käyttänyt näitä raaputuskuvia:

                     1249412.jpg

                     1378274.jpg

1378275.jpg  1249411.jpg

Nämä ovat kaikki tuolta Domestic -arkilta - eli tosi moneen korttiin riittää yhdeltä arkilta :)

Seuraavaksi ajattelin kokeilla näitä raaputuskuvia lasipurkin kylkeen - en ole varma pysyykö siinä kiinni, mutta aika haskoja purnukkoja saisi silla tavalla...