Olen ihan joutunut skräppäyksen pauloihin :) Osallistun tällä kertaa ihan ajoissa inspiroidu -haasteeseen. Edelliset kaksikin postasin vasta eilen ja toissapäivänä. Haasteena oli tällä kertaa koota useista kuvista ryhmä ja sitten kehystää se. Omastani tuli tällainen:

       1622134.jpg

Nuo valokuvat eivät kyllä todellisuudessa ole ihan tuon värisiä... Sain heti idean, että haluan tehdä postimerkin (tajuaakohan siitä, että siinä on yritetty postimerkkiä?) ja sitten sinne sisään jotain matkakuvia.

Paperia etsin pitkän aikaa, mutta sitten muistin tuon Scrapbourin postcards paperin, joka sopi aiheeseen aivan täydellisesti, kun postikortitkin sattuvat olemaan Italiasta ja Milanosta vielä, mihin suuntaan meidänkin matkamme suuntautui (tai pikkukyliin lähistöllä). Sittenpä tulikin ongelma valokuvien kanssa, kun värikuvat tekivät sivusta tosi sekavan (sekavaksi jäi kyllä vähän tämäkin). Päädyin lopulta tekemään kollaasin koneella ja tulostamaan sellaisenaan. Ei kamalan laadukkaita kuvia, mutta hauska oli kokeilla tällaistakin.

Hyvin todennäköisesti tulen tekemään lisääkin sivuja tähän haasteeseen (tosi inspiroiva haaste tällä kertaa!), monta kuvasarjaa on jo valmiina odottamassa kun vaan aika riittäisi...

Ja taas muistutan, että Paperikeijussa on vielä sunnuntaihin asti paljon puolivuotissynttäritarjouksia: Kaikki tarjoustuotteet löytyvät klikkaamalla tästä. Lisäksi kaikista tarjousleimasimista -20% lisäale!