Paperikeiju on tänään sponsoroimassa Jehkotar Card Challengen Special haastetta!

Lähetin siis Card Challengen Design tiimille kaikille samanlaiset paketit, ja he askartelivat niistä kortteja. Jännittää itsekin katsella millaisia niistä tulikaan... :) Pakettien sisällöt vaihtelivat hiukan, mutta jotakuinkin kunkin saama paketti näytti tältä:

  1243544103_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mukana oli Daisy D's papereita, Daisy Bucket paperi, sekä leimakuva, Sassafras Lassin pöllöpaperia, Imaginiscen leimakuva, Daisy D's tarroja ja nauhoja, haaraniittejä, kukkia ja nappeja sekä A.T.C Collectionin leikekuvalehtiöstä muutama kuva.

Paperikeiju myös sponsoroi tämänkertaisen arvontavoiton kaikkien haasteeseen osallistujien kesken ja tällä kertaa se on Basic Greyn leimasinsetti:

                  1243544043_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paperikeiju on myös hakemassa omaa Design tiimiä! Mukaan otan kortintekijöitä, skräppääjiä ja ATCn tekijöitä, kaksi kutakin. Skräppääjät ja ATCn tekijät on jo kasassa, mutta kortteilijoita vielä haen. Joten jos kiinnostaa, niin laita sähköpostia: [email protected] niin laitan paluupostissa tarkempia tietoja tiimistä. Laita mukaan myös blogisi osoite ja miksi haluaisit mukaan!

Maanantaina ilmestyy Jehkottaren sivulle toinen Paperikeijun esittelyteksti ja paljastan sen verran, että siinä on mukana pikkuinen tarjous kaikille kyseisen haasteblogin lukijoille, joten kannattaa vilkaista! :)