dtnappi.jpg

Ensimmäinen DT skräppisivu on valmis ja tekijänä Xing. Tykkään itse tästä tosi paljon -kiitos tekijälle! Tekstit on myöskin Xingin käsialaa, hänen blogistaan lainattua:

006.JPG

003.JPG".. perhonen esimerkiksi on osa varsinaista taustapaperia, josta olen sen osittain leikannut irti, jotta toisista papereista leikkaamani ympyrät mahtuvat osittain perhosen alle. Viirinauha oli alunperin osa ihan muuta paperia, mutta halusin irroittaa sen ja taittaa viirejä hiukan koholle."

004.JPG
"Leikin aika paljon Glossy Accents -koholakalla, koska sivun materiaalit olivat kaikki "litteitä" eli niissä ei ollut valmiiksi kolmiulotteisuutta. Koholakalla saa esimerkiksi kuvan mukaisiin tasaisiin aakkostarroihin hiukan lisää eloa. Samaa voi kokeilla erilaisissa yksityiskohdissa, kuten tässä ympyrässä."

005.JPG
"Uusi tuttavuus minulle oli siirtokuvateippi eli rub-on teippi, jolla on tehty mustat, filminauhaa muistuttavat yksityiskohdat. Jännä tuote, kokeilisin uudestaankin! Se olisi kuitenkin selvästi arvostanut hiukan hellempää kohtelua, mutta halusin ronskia jälkeä."


Tarvikkeet:

Taustapaperi ja kaikki muut paperit Daisy D's (Wonder Years: Catching Fireflies, Let's Picnic, I'm Home ja Hooray!). Aakkostarrat Daisy D's. Tarra-arkki Daisy D's. Nappeja, nauhaa ja siirtokuvateippiä. Käytetty runsaasti myös erivärisiä musteita, vaaleansinistä akryylimaalia ja Glossy Accents -koholakkaa.


Tässä on vielä paketti, jonka lähetin skräppääjille, eli Xingille ja Päiville:

      1244659841_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paperit ovat kaksipuoleisia, eli esim. tuo viiripaperi ei tässä kuvassa näy, vaan jää kääntöpuolelle. Lisäksi huomasin, että tuo vihreä ricrac nauha on kyllä luonnossa ja esim. tässä Xingin skräppisivukuvassa sen värinen kuin se oikeasti on - kaupan kuva on huomattavasti tummempi.