Paperikeiju on synnytyslomalla 22.6.-13.7.

Tilauksia voi tehdä lomani aikana normaalisti ja niitä postitetaan 19.7 alkaen (mahdollisesti jo 12.7).

Loman aikana on kesälomatyhjennys, eli suuri alennusmyynti 21.6.-19.7!

Lähes kaikki tuotteet alennuksessa, osa jopa -70%! Tarkoituksena tyhjentää varastoa ennen syksyn uutuustuotteita.

Kaikki tarjoustuotteet löydät tästä. (sunnuntaina tulossa siis huimasti lisää tuotteita aleen!)

Loman aikana aion päivittää kauppaan uusia tuotteita:

Tulossa on ainakin Basic Greyn suuri paketti, jotka pyrin päivitämään kauppaan lomani aikana! Tulossa mm. tätä leimasinsettipakkausta, joita tarjolla vain rajoitettu erä: 

Stamps Gamma Series

 

Sitten tässä tulee vielä kesäkuun viimeiset DT askartelut:

1245336456_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  1245336467_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Carolan tekemiä ihania kortteja.

 

011.JPG

Ja Xingin tekemät avaimenperä sekä kansion koristelukuva:

" Kesäkuun materiaaleista tein lisäprojekteina avaimenperän harvoin käytettävälle vara-avaimelle (silloin ricrac-nauha käy oikein hyvin avaimen "ketjuksi"). Jos Daisy D:n papereita tiiraa oikein tarkkaan, saattaa löytää tuon talon ja huomata miten helppoa tämän tekeminen oli. Omista tarvikkeistani nappasin harmaan musteen, jolla käsittelin avaimenperän reunat ja vaaleanpunaisen sirkkarenkaan reikää varten.

009.JPG
Toinen lisäprojektini oli kodin kansion selkämys. Meillä säilytetään vakuutus- ym. kotiin liittyviä papereita kansiossa, jonka vieressä on muita kansioita esim. todistuksia varten. Minua on pitkään ärsyttänyt, että kansioissa ei lue, mikä on mitäkin varten ja sen takia kiireessä tulee laitettua papereita väärään kansioon.

Päätin, että selkämykseen ei välttämättä tarvitse kirjoittaa "koti", kansion ulkonäöstäkin voi jo huomata, että kyse on nimenomaan kotiin liittyvistä papereista. Materiaalina käytin Daisy D:n paperien silppua ja yhtä Daisy D:n tarraa. Musteet ja liituvärit ovat omasta askartelukaapistani."

dtnappi.jpg

Muistutan sitten vielä, että Design tiimin käyttämät tuotteet, eli Daisy D's Wonder Years -sarjan paperit ja rub-on teipit ovat jo nyt kaupassa -40%!

 

Oikein ihanaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille!