Innostuin tässä yksi ilta ihan tosissaan ja tein kokonaisen skräppialbumin siltä istumalta :) No 12 sivua siinä vaan on, mutta se oli ihka ensimmäinen skräppialbumini! Käytin sivuina Tim Holtzin 9 tuumaista Postale paperia.

Ja nyt tässä kohtaa täytyy tehdä paljastus: Eli olen perustamassa omaa askartelunettikauppaa ja logoa vaille valmista alkaa olla - ensi viikolla pitäisi saada auki. Kannattaa seurata blogiani, jos kiinnostaa! :) Mutta tämä aasinsilta tuli siis siitä, että muun muassa tätä kyseistä paperia saa sitten kaupastani... ja paperi näyttää siis tältä: 

      1130239.jpg

Ja etusivu albumista tältä:

        1122988.jpg

Käytin muina papereina Pariisi aiheista seinäkalenteria ja Pariisin matkamme pari vuotta sitten oli siis skräppäyksen aiheena. Tosi harjoitteluahan tämä vielä on, mutta hauskaa tekeminen ainakin oli! :)Seuraavat sivu:

        1122989.jpg

  1122993.jpg

(En sitten muistanut rajata tätä kuvaa ollenkaan skannauksen jälkeen.) Paperi, tai kartongin vahvuista se oikeastaan on, on siis kaksi puoleista, joten joka toinen sivu on tuota kuviollista ja joka toinen sinertävä. Seuraava aukeama:

             1122998.jpg

             1122999.jpg

En tiedä oisko näitä sivuja kannattanut ihan näin täyteen tunkea... mutta ei voi enää muuttaa :)

            1123002.jpg

            1123003.jpg

Ja nyt kun tähän mainostamisen makuun pääsin, niin nuo kirjaimet, jolla tuo Eiffel on kirjoitettu, on myöskin Tim Holtzin eräästä paperista leikattuja - saatavilla myöskin kaupastani, hyvin pian! :) Postaan myöhemmin jatkoa tähän skräppäysprojektiin, nyt nukkumaan!