Inspiroidu -blogissa oli tällä kertaa haasteena tehdä layout siten, että kokoaa eri taustapapereista osioita. Sitten tuli käyttää kahta samankaltaista kuvaa. Tässä oma sivuni:

          1543107.jpg

                1543108.jpg

Aika sumea kuva tuli johtuen huonosta valokuvauksesta. Kysynpä tässä yhteydessä, että kun jotkut skannaa näitä layoutteja, niin onko teillä sen kokoiset skannerit, että 12x12" paperit mahtuu niihin vai miten toimitte? Itselläni ei nimittäin ainakaan mahdu skanneriin nämä - kätevämpää olisi kyllä siten kuvata.

Oli kyllä haastavaa tämä papereiden valinta ja asettelu! Yli tunnin valkkasin papereita, enkä silti meinannut löytää sopivia. Kaikki paperit ja koristeet on loppujen lopuksi Daisy D's Beacon Hill paperipakkauksesta paitsi nuo kirjaimet jotka ovat nekin tosin Daisy D's:n. (Ja mainostan vielä tässä yhteydessä, että Paperikeijussa on tänään ja huomenna äitienpäivän kunniaksi kaikki tuotteet -10%.)

Tykkäsin ehkä enemmän viime kertaisesta haasteesta, tuntuu ehkä omemmalta ottaa yksi taustapaperi, kuin koota paloista. Mutta tosi mahtavaa, että nämä haasteet ovat monipuolisia, niin tulee kokeiltua kaikelaista ja sitä kautta tällainen aloittelijakin voi löytää oman tyylinsä. Kiitos siis taas järjestäjälle inspiroimisesta! :)