Taas kerran osallistun inspiroidu -blogin haasteeseen. Haasteena oli layoutissa kertoa kymmenen asiaa vapaavalintaisella aiheella. Ensin sivuni näyttää siltä, että nämä kymmenen asiaa puuttuvat, mutta kyllä ne ovat siellä - kuvan takana piilossa:

       1582182.jpg

                       1582222.jpg

Olen monessa blogissa nähnyt noita hauskoja taskuja joiden takana journaling lappu on, niin päätinpä kokeilla itsekin. Ihan tarkoituksella kuvasin kortin jo ennen kuin siinä niitä asioita lukee - saavat pysyä yksityisenä :) Toiselle puolelle tulee minun kirjoittamat jutut miehestäni ja toiselle puolelle mieheni kirjoittamat minusta.

Valokuvasin parvekkeella auringonpaisteessa, niin värit ovat vähän hassut - oikeasti sävyt ovat kirkkaammat. Tässä vielä jotain yksityiskohtia:

           1582202.jpg

           1582213.jpg

           1582225.jpg

Olen kyllä tyytyväinen, että sain ensimmäisen hääkuvankin skräpättyä - vuoden ne ovat tuolla laatikossa odottaneet joko albumia tai skräppäystä, mutta mitään ei ole tapahtunut... No tästä se lähtee...

Idea tähän sivuun lähti tuosta journaling kortista (olisikohan Cosmo Cricketin, en ole varma), joka lojui askartelutarvikkeitteni joukossa ja mikäs rakkausteemaan sopisi paremmin kuin hääkuva :) Jossain näin joskus, että joku oli käyttänyt tuota 3 Bugs in the Rugin Wanda kukkapaperia näin, että kukat oli leikattu siitä irti, niin varastin idean sieltä ihan suoraan. Tarrat ovat myöskin 3 Bugsin arkista ja valokuvan reunassa myöskin vielä vähän 3 Bugsin Florence paperia, keltaiset lehdet jostain Tiimarin paperista, ja niiden tekstit leimattu 7 Gypsiesin rullaleimasimella. Taustapaperi myöskin 7 Gypsiesin.

Kokeilin muuten ensimmäistä kertaa elämässäni eyelettiä tuohon journalingkortin kulmaan. Ja tuo nauha on siitä merkityksellistä, että sillä oli sidottu sekä hääpuvun yläosa että hääkimpun varsi. Muuta itselleni merkityksellistä tässä on värit: vihreä on mieheni lempiväri ja punainen minun. Gerberat ovat molempien lempikukkia ja niitä oli myös hääkimpussani - kukkien on tarkoitus kuvata niitä, vaikka eivät nyt ihan samanlaisia olekaan :D