Esittelenpäs pitkästä aikaa omiakin askartelujani. Tällainen skräppisivu tuli tehtyä viime viikolla ja tämä tulee jatkamaan sitä keittokirjaprojektiani, johon olen tehnyt tähän mennessä pullat-sivun.

 

Vähän sinertäväsävyinen on johtuen aamuhämärän päivänvalosta missä sivun kuvasin. Keskellä tuossa ruskeassa lapussa on siis tämän suklaakakun ohje. Paperit on Flair Designin, samoin kun nuo pyöreät kirjaimet. Ruskea paperi on Basic Greyn ja ruskeat kirjaimet DCWV:n.

Tässä sivussa kokeilin itse tuota page talkeria - joka on siis tuossa sivun vasemmassa reunassa. Sitä punaista ympyrää painamalla kuulee poikani päiväkodissa 3-vuotiaana oppiman ruokalorun. Tässä on siis kyseinen laite:

           

Tuohon voi nauhoittaa 20 sekuntia puhetta tai muuta ääntä. Se on 4mm ohuinen, eli saa hyvin skräppisivulle (tai esim. onnittelukorttiin!) laitettua ja takana on teippi, niin saa myös helposti kiinnitettyä. Tuolla kepillä mikä on tuossa oikealla painetaan tuota laitteessa olevaa reikää, jolloin se äänittää ja sit kun ottaa sen pois niin äänitys loppuu. Ja päälle voi äänittää niin monta kertaa kun on tarvis (piti nimittäin muutaman kerran ottaa tuo ruokaloru uusiksi ;)  ) sitten kun on varma, että nyt kelpaa, niin voi asettaa reiän päälle tuollaisen pikku nappulan, niin se lukitsee äänitysmekanismin ja ei voi vahingossa tökätä ja poistaa ääntä.

Sitten tuon laitteen alla on muotti, jolla voi piirtää ja leikata oikean kokoisen paperin, jonka saa asetettua laitteen päälle sen ympärillä olevalla kuminauhalla - sitä ei siis tarvitse liimata. Tämä siksi, että jos laitteesta tarvitsee vaihtaa paristot, niin paperin saa helposti irrotettua ja laitettua takaisin. Paristo sisältyy laitteeseen, mutta jos se loppuu, niin sen voi vaihtaa (tuntuu kyllä kestävän melko kauan - minulla oli tämä sivu messuilla mukana ja aika moni sitä kävi painelemassa ja hyvin kestää vieläkin.). Ja äänitys luonnollisesti säilyy laitteessa vaikka pariston vaihtaakin. Paperiin ei tarvitse myöskään leikata reikää kuuntelunapin kohdalle, vaan sitä voi painaa paperin läpi.