Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja kiitos etenkin kaikista tuotetoiveista, joita olette kertoneet! Ennen kun kerron arvonnan voittajan, vastailen esittämiinne toiveisiin. Pyrin toteuttamaan niistä syksyn aikana suurimman osan!

"Paperisia löytöjä" osastolle kaivattiin lisää tuotteita, ja niitä pistinkin juuri äsken Paperikeijun hyllylle. Sieltä löytyy nyt kahta erilaista vintagesivupakettia, vanhoja karttoja sekä yhdelle nopeimmalle ihana vanha musiikinkirja:

   1888656.jpg

ATC tuotteita kaivattiin myös, ja teen lisää suosittuja ATC yllätyspaketteja heti kun ehdin leikkelemään paperia :) kuitenkin ensi viikon aikana! Lisäsin juuri äsken myös ATC kansioita hyllylle:

   1888676.jpg

Itse olen näitä tykännyt käyttää -ovat mukavan pieniä ja niissä on kiinteät sivut. Mielestäni ainakin nätimpiä kuin rengaskansiot, joihin voi lisäillä A4 kokoisia sivuja. Yhessä tällaisessa on 10 sivua ja jos laittaa ATCitä kaksinpuolin, niin kansioon mahtuu 80kpl.

Vintage raaputuskuvia haluttiin lisää ja niitäkin pistin juuri hyllylle paria erilaista:

  1888694.jpg  1888698.jpg

Lisäsin myöskin haaraniittejä.

Xing toivoi myyntiin Pink Paislee valmistajan tuotteita. Kiitos hyvästä vinkistä: tein tilauksen samantien ja nyt on jo tulossa Suomeen päin ihanan söpöjä papereita ja leimasimia. Tässä niistä muutama:

                    1888703.jpg

                    1888705.jpg

                        1888711.jpg

Myöskin joulujuttuja on tulossa Paperikeijuun tämän kuukauden kuluessa. Niistä teen myöhemmin oman postauksensa. Sen verran voin paljastaa, että ihania vintage joulujuttuja on tulossa.

Ja vihdoin: Arvonnan voittaja oli tällä kertaa Saila! Lähetän paperipaketin ensi viikolla!