Inspiroidu -blogin skräppäyshaaste oli tällä kertaa seuraavanlainen:

Tämän haasteen ideana on muodostaa erilaisilla elementeillä (esim. paperit, journaling-alue, otsikko, koristeet) kulmia layoutiin. Valokuvan ympärille voi muodostaa kulmia esimerkiksi lomittain asetelluilla taustapapereilla. Näyttävän kulman layoutiin saa sijoittamalla otsikon kahteen eri suuntaan, vaakaan ja pystyyn. Kulmia voi korostaa erilaisten koriste-elementtien sijoittelulla.

Tässäpä oma sivuni:

   1562684.jpg

En ole ihan varma käytinkö noita kulmia ihan ohjeessa tarkoitetulla tavalla - mutta ainakin inspiroiduin! :) Kauan olen jo haaveillut noitten Daisy D's papereiden käytöstä skräppäyksessä, mutta en ole aiemmin raaskinut... vihdoin rohkaistuin :) Muut paperit ja elementit ovat siis Daisy D's:n, paitsi tuo musiikkipaperi on Flairin ja Pianisti -kirjaimet sekä tuo Piano instructor kirja ovat Tim Holtzin papereista. Kaikki on tietysti Paperikeijusta ;)

Kiitos muuten kovasti viimeksi neuvojille kun kyselin siitä skannauksesta! Täytyy kokeilla sitä kahdessa osassa skannausta - eipä tullut itselle mieleenkään! :) Nyt menin valokuvaamaan parvekkeelle, niin tuli huomattavasti parempi kun päivänvaloa riitti eikä valotusajan tarvinnut olla niin pitkä. Aloittelevana skräppääjänä käytän taas tilaisuuden hyväksi ja kysyn kokeneemmilta, että kun ilmeisesti aika moni käyttää kaksipuolista teippiä skräppäämisessä (itse olen tyytynyt ihan liimapuikkoon), niin onko tähän jokin syy - säilyttääkö se kuvat paremmin, vai onko vaan helpompi käyttää?