Ihan ensin: Loppuviikon Paperikeijun synttäreiden kunniaksi kaikista tarjousleimasimista tarjoushinnasta vielä -20%! Tämä alennus ei näy vielä tuotteissa, vaan vähennetään laskussa. Kaikki tarjoustuotteet löydät tästä.

 

Inspiroidu blogissa oli kaksi viikkoa sitten haasteena tehdä kymmenen kohdan lista. Osallistuin silloin hääkuvalla, mutta tein lisäksi poikamme leluista listan - tein peräti aukeaman ja vielä ihan ajallaan, mutta en ole vaan saanut sitä tänne postattua. Tämän kertaiseenkin haasteeseen aion osallistua - vähän kiire tulee jos meinaan ennen huomista ennen kun tulee taas uusi haaste :)

Mutta tässä kuitenkin Mion lelut top 10:

 1618260.jpg

  1618262.jpg

Toisesta sivusta näköjään unohdin ottaa lähikuvan. En ole näitten ulkoasuun yhtään tyytyväinen. Ongelmana oli, että materiaalia oli liikaa, enkä osannut niistä karsia, joten lopputulos on tosi sekava! Ideasta sen sijaan tykkäsin - kiva oli skräpätä lempileluja, kun ei niitä välttämättä parinkymmenen vuoden päästä kukaan muista.

Sinänsä tykkään myös, että tähän tuli ihan kivoja osioita, mutta taas yhdessä ne eivät oikein toimi:

        1618256.jpg

            1618257.jpg

            1618254.jpg

Taustapapereina Daisy D's lullaby sarjasta tuo lelupaperi ja 3 Bugsin kukkapaperia. Vintage raaputuskuvat ovat tietysti Boys&Toys arkilta.