Hei pitkästä aikaa! Hengissä ollaan yhä :) Pitkän hiljaiselon syynä on ollut kaamea flunssa joka kesti melkein kaksi viikkoa. Nyt alkaa vihdoin hellittää ja pääsee taas keksimään uusia juttuja....

Olen juuri päivittämässä Paperikeijuun uusia tuotteita. Sassafras Lassilta tuli paljon uusia papereita ja ne on kaikki jo hyllyllä. Lisäksi Sassafras Lassin leimasimet olen saanut sinne syötettyä, joista tässä pari:

 snailmail.jpgoliviapals.jpg

Seuraavana laittelen vielä kirjaintarroja, die cut arkkeja sekä maailman söpöimpiä tarroja :)  :

                                 2063614.jpg

Myöskin Daisy D's:ltä tuli paketti, ja niitäkin laittelen tässä viikonlopun aikana hyllylle. Sitten muistutan vielä, että tänään ja huomenna on vielä kaikki kirjat -10%!

Halloween meni jo, mutta esittelenpä tässä samassa yhden skräppisivunkin:

  2063615.jpg

Siinäpä vuoden takaiselta Halloweenilta valokuva... Materiaalit on kaikki Daisy D's Halloween lehtiöstä, lukuunottamatta noita pääsylippuja.

Daisy D's on muuten lopettanut noiden paperilehtiöiden valmistamisen, että ne mitä löytyy Paperikeijun hyllyltä ovat sitten viimeiset!

Nyt kun olen päässyt taas askartelun makuun, niin ajattelin, että voisi taas PIIIITKÄSTÄ aikaa pistää pystyyn ATC päivässä haasteen! Voisin aloittaa sen ensi viikolla joku päivä ja sehän kestää sit taas kymmenen päivää.       

atcpivsshaste.jpg

Homman nimi on siis se, että joka aamu annan uuden aiheen ja tällä kertaa sillä aiheella pitää tehdä kaksi ATCtä sen päivän aikana. Aikaa osallistua on siis se vuorokausi seuraavan aiheen julkaisuun saakka. Ja koska kortteja pitää tällä kertaa tehdä kaksi, niin voisin helpottaa sen verran, että saa osallistua myös aiemmin tekemillään ja julkaisemillaan korteilla, kunhan vaan aihe sopii annettuun!

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan ATC tarvikkeita Paperikeijusta!

Jos haaste kiinnostaa, niin kannattaa seurata blogiani - tarkemmat ohjeet ja haaste alkaa jossain vaiheessa ensi viikkoa!