Osallistuin tosi viime tipassa inspiroidu-blogin haasteeseen (uusi haaste tulee tänään). Edellisenkin haasteen layoutin sain esille vasta eilen. Tällä kertaa haasteena oli tehdä useita elementtejä sisältävä palkki, jonka suoraa linjaa voi rikkoa jollain elementillä. Lisäksi siinä piti olla jokin palkin ulkopuolinen elementti. Oma sivuni tässä:

  1620268.jpg

Idea tästä sivusta oli jo ennen kuin tämä oli haasteessa, mutta olisipas saattanut jäädä tekemättä, ellei haaste olisi sattunut niin sopivasti! Palkissani ei ole nyt monia elementtejä, tai siis monia on, mutta ei monia eri - siis pelkkiä valokuvia. Reunaa rikkoo tuo nauha ja ulkopuolisia elementtejä on nyt vähän enemmänkin (innostun aina noiden koristeiden kanssa...) Kaikki materiaalit: Napit, nauhat, raaputuskirjaimet, die-cut kukka ja taustapaperi on Daisy D's:n.

Ja muistutan vielä, että tämän viikon loppuun on Paperikeijussa puolivuotissynttärit, ja tarjouksessa paljon tuotteita! Kaikki tarjoustuotteet löytyvät klikkaamalla tästä. Lisäksi kaikkien tarjousleimasimien tarjoushinnasta saa vielä -20% (vähennetään laskussa).