Nappikapan ja Paperikeijun Vallaton Valentin jatkuu! Arvonta on käynnissä ja muista mainostaa sitä muillekin - mitä enemmän osallistujia, sitä enemmän palkintoja! (Eilen illalla lisäsin yhden palkinnon)

 

Tänään Paperikeijuun tuli myyntiin Ystävänpäivä-lahjakortit (arvoltaan 3,5,10 tai 20 euroa). Näitä on myynnissä maanantaihin 11.12 saakka.

Kun ostat ystävällesi 20 euron lahjakortin, saat itsellesi 10% alennuskupongin!

 

Lisää lahjakortista:

Lahjakorttina toimii koodi, jonka voi käyttää kirjoittamalla koodin tilauksen lisätieto-kohtaan. Lahjakortteja on myynnissä 3,5,10 ja 20 arvoisina. Ilahduta siis vaikka askatelevaa blogiystävääsi Paperikeijun lahjakortilla! Lahjakortti ostetaan normaalisti, laittamalla se ostoskoriin, ja vahvistamalla tilaus. Lahjakortti lähetetään kun maksu näkyy Paperikeijun tilillä. Muista siis maksaa 12.2 mennessä, niin lahjakortti ehtii Ystävälle Ystävänpäiväksi!

Ystävänpäivä-lahjakortti lähetetään suoraan Ystävän sähköpostiin 14.2! Merkitse tilauksen lisätieto-kenttään siis ystäväsi sähköposti-osoite! (Jos ostat pelkän lahjakortin, sinulta ei tietenkään veloiteta postikuluja). Sähköpostiin tulee lahjakortin lisäksi Ystävänpäivä toivotukset lahjakortin ostajalta ja sähköposti näyttää tältä:

Hyvää Ystävänpäivää!

Sisko Skräppääjä on ostanut sinulle Ystävänpäivän kunniaksi lahjakortin Paperikeijuun!

Arvo: ??euroa

Lahjakortin koodi on: 123457

Lahjakortin voi käyttää syöttämällä koodin tilauksesi lisätieto-kenttään. Lahjakortti pitää käyttää kerralla. Tilauksen loppusummasta vähennetään lahjakortin arvo. Lahjakorttia ei voi liittää postikuluihin, vaan ne lisätään tilaukseen vasta lahjakortin arvon vähentämisen jälkeen. Lahjakortti on henkilökohtainen ja voidaan käyttää tilausta tehdessä vain käyttämällä tätä sähköpostiosoitetta, johon kortti on lähetetty.

Lahjakortti on voimassa 31.3 saakka.

 

Lisää alennuskupongista:

Alennuskupongin voit käyttää seuraavassa tilauksessasi. Tätä alennuskuponkia ei siis voi vielä käyttää samaan tilaukseen jossa teet lahjakortti-ostoksen. Kuponki lähetetään sähköpostiisi kun olet maksanut tilauksesi. Kuponki on voimassa 31.3 saakka. Kupongissa on koodi, jonka syöttämällä seuraavaan tilaukseesi, saat laskun loppusummasta -10% (ei koske postikuluja). Alennuskuponki on henkilökohtainen ja voidaan käyttää tilausta tehdessä vain käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta, johon kuponki on lähetetty.

Jos jokin jäi epäselväksi, voit kysyä minulta sähköpostilla!