Tulee nyt kolme postausta ihan peräkkäin, mutta en viitsinyt samaan postaukseen yleisiä kuulumia, Satcy asioita ja kaupan juttuja laittaa. Vaikka täällä flunssassa ollaan, niin ei ihan petipotilaana kuitenkaan ja olen päivitellyt kauppaan uusia juttuja.

Aikaisemmin tuli jo nämä Holtzit:

   1337845.jpg

Näitä odottelin yli kaksi kuukautta! Onneksi vihdoin tulivat, mutta oli kyllä viimeinen kerta kun tilaan kyseistä paikasta! No, mutta kyllä siihen oli ihan hyvä syykin: valmistaja on lopettanut noiden Tim Holtzin leikekuva-arkkíen valmistamisen - joten nämä mitä nyt on kaupan hyllyllä, ovat varmaan sitten Paperikeijussakin viimeiset :( Samoin noitten papereitten valmistus on lopetettu, mutta valmistajan varastossa niitä vielä jonkin verran oli, joten sain tilattua sieltä vielä ihan kunnolliset satsit! Mutta pienet määrät kaikkia papereita sieltä löytyy siis jo nyt.

  Paljon tuli kaikkea muutakin kivaa:

  1337855.jpg

 ATC-tarvikkeista löytyy nyt paljon uutuuksia: ATC-pohjia, ATC-kirja ja -säilytysboksi, ATC säilytyspussukoita sekä ATC kokoisia pelikortteja taide, Chaplin ja Gallen-Kallela aiheilla. Kollaasiarkkeja tuli lisää kolmea erilaista ja Kelly Harwood paperit saivat täydennystä.

     1337850.jpgvintage raaputuskuviin iso kasa lisää tuotteita ja viisi erilaista kuva-aihettakin.

Tekstitarroja ja -raaputuskuvia tuli lisää ja laitoin tarrat ja raaputuskuvat samaan kategoriaan, mutta lajittelin ne nyt aiheen perusteella - näin vintage aiheiset löytyy omista kategorioistaan sekä tekstit ja sanat omistaan. Uutena kategoriana tuli  Koristeet ja tarvikkeet, josta löytyy nyt ihania koristenappeja ja saranarenkaita.

7 Gypsies rullaleimasimia tuli myös paljon lisää ja hinta putosi pysyvästi! Löydöissä on nyt myös uusia lippuja ja kuponkeja.