Päivitin Paperikeijuun eilen paljon uusia tuotteita. Muun muassa  DCWV Once Upon a Time skräppipapereita  ja Basic Greyn skräppipapereita sekä DCWV paperilehtiöitä:

          

Kun menee kaupan sivuille, niin klikkaamalla kuvia näkee ne isompana. Tuosta Travel -lehtiöstä ei ole paperivalikoimasta kuvaa, muuta kun tuo kannen kuva, niin skannasin joistain papereista vähän esimerkkiä:

  2013041.jpg

Itselleni ostin heti yhden lehtiön - sopivat aika hyvin ATCihin! Sittenpä innostuin tekemään myyntiin myöskin Travel -aiheisia ATC paketteja:

  2013043.jpg

Näissä  on noita Travel-lehtiön papereita, ATC Collectionin Travel -lehtiön papereita, Flair Designin Travel kuultopaperilehtiön papereita, Tim Holtzin papereita, matkalippuja, kiiltokuvia ym. Ihan kätevä paketti jos ei halua ostaa kokonaisia lehtiöitä, vaan vähän kaikkea :)

Laitoin myös kaikki tarrat -10% alennukseen!

Sitten on vielä pakko esitellä tämä laite:

                             pagetalker.jpg

Eli skräppisivulle tai miksei vaikka onnittelukorttiin tarkoitettu nauhuri! Tarkempi selitys, miten laite toimii, löytyy tästä.  Se on siis aivan ohut, joten sen saa mukavasti piilotettua papereiden alle. Testailen tätä itsekin myöhemmin kunhan löydän aikaa. Ajattelin, että ehdottomasti haluan äänittää meidän pikkuisen laulua ja sitten skräpätä sivun hänestä, johon liitän laulun :)